Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Meisje in de witte kimono - George Hendrik Breitner

Vanaf €49,90 gratis verzonden
Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 52,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Meisje in de witte kimono - George Hendrik Breitner
Nieuw

Beschrijving

In de periode vanaf 1850 zien we steeds vaker dat kunstenaars geïnspireerd werden door Japanse prenten die langzaam over de wereld verspreid werden. Zo zijn de werken van George Hendrik Breitner ook geïnspireerd door de Japanse prenten die naar Nederland kwamen. Tussen 1893 en 1896 schilderde Breitner dertien verschillende werken waarin meisjes met kimono’s te zien zijn, dit is een van deze werken. 
Dit werk wordt geleverd in een D-Line wissellijst in de kleur mat brons. Deze bronzen kleur complimenteert de donkere bruine kleuren van de achtergrond en geeft het geheel een luxe uitstraling. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP04021
Formaat (b x h) 40 x 40,50 x 50cm
Kleur Multicolor
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.