Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden

De aardappeleters - Vincent van Gogh litografie

Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Prijs
€ 70,06
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding De aardappeleters - Vincent van Gogh litografie
Nieuw

Beschrijving

Deze lithografische print van Vincent van Gogh is gemaakt in 1885. Hierin is een boerengezin te zien die rond een tafel zittend aardappels eten van een schaal verlicht door een olielamp. 


Lithografische printen worden gemaakt door een ruw oppervlakte zoals een steen in te smeren met een vette olie. De afbeeldingen dat geprint moet worden wordt vervolgens “geschilderd” op de steen met een zuur houdende vloeistof, hierdoor blijft er geen olie meer over. Op deze plaats werd er water op genomen door de ondergrond. Doordat de inkt gebaseerd was op olie bleef deze niet zitten op de natte plekken van de ondergrond en vormde deze zo een afbeelding die geprint kon worden. Dit zorgt voor een bijzondere grove structuur in de print. 


Deze litho print wordt geleverd in een pro line lijst met een zwarte rand, in de lijst zit een naturel passe Partout waardoor de vergeelde kleur van het papier beter naar voren komt. De zwarte rand zorgt voor een simpele uitstraling. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Een print op Dibond of Plexiglas worden ook geleverd met een ophang systeem voor aan de wand. Deze prints hebben geen lijst en ook geen passe-partout. 

Specificaties

Sku AP00011
Formaat (b x h) 40 x 50cm
Kleur Wit,Zwart
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.