Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

De aardappeleters - Vincent van Gogh litografie

Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Prijs
€ 70,06
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding De aardappeleters - Vincent van Gogh litografie
Nieuw

Beschrijving

Deze lithografische print van Vincent van Gogh is gemaakt in 1885. Hierin is een boerengezin te zien die rond een tafel zittend aardappels eten van een schaal verlicht door een olielamp. 


Lithografische printen worden gemaakt door een ruw oppervlakte zoals een steen in te smeren met een vette olie. De afbeeldingen dat geprint moet worden wordt vervolgens “geschilderd” op de steen met een zuur houdende vloeistof, hierdoor blijft er geen olie meer over. Op deze plaats werd er water op genomen door de ondergrond. Doordat de inkt gebaseerd was op olie bleef deze niet zitten op de natte plekken van de ondergrond en vormde deze zo een afbeelding die geprint kon worden. Dit zorgt voor een bijzondere grove structuur in de print. 


Deze litho print wordt geleverd in een pro line lijst met een zwarte rand, in de lijst zit een naturel passe Partout waardoor de vergeelde kleur van het papier beter naar voren komt. De zwarte rand zorgt voor een simpele uitstraling. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Een print op Dibond of Plexiglas worden ook geleverd met een ophang systeem voor aan de wand. Deze prints hebben geen lijst en ook geen passe-partout. 

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP00011
Formaat (b x h) 40 x 50cm
Kleur Wit,Zwart
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.