Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Over ART2EXPO

De ART2EXPO gallery shop heeft een breed aanbod kunstwerken in de vorm van wanddecoratie  en kristallen objecten en glazen lampen. Zo is een deel van onze grote collectie Giclée’s van tientallen bekende Nederlandse kunstenaars hier te bezichtigen. Een Giclée is een hoogwaardige reproductie van een bestaand schilderij en is gemaakt in samenwerking met de kunstenaar. Bij het kopen van een Giclée ontvang je een certificaat van de kunstenaar zelf, en een levenslange garantie op het kleurbehoud! In onze collectie vind je vrijwel alle schilderstijlen, van figuratief tot realistisch en in verschillende prijsklasse. Dit maakt een Giclée tot toegankelijke en betaalbare kunst!

Verzending kosteloos boven de € 49,90

Voor het zorgvuldig verpakken en verzenden van je bestelling brengen we € 4,90 in rekening bij bestellingen tot €49,90. Bestellingen van boven € 49,90 worden kosteloos aan je verzonden. Wij werken met onze eigen bezorgdienst en externe transporteurs. Het voordeel hiervan is dat de pakketten met de hand behandeld worden en de kans dat er een beschadiging optreed veel kleiner is. Mocht er echter onverhoopt wat verkeerd gaan tijdens het transport dan zullen we er uiteraard voor zorgen dat het snel en goed wordt opgelost.

Levertijden

Al onze artprints, lijsten en andere prints worden pas na bestelling geproduceerd. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat werken niet op een onnatuurlijke manier hebben opgeslagen gelegen. Lijsten maar ook artprints zijn namelijk gemaakt om te hangen waardoor ze alleen belast worden vanuit het achterpaneel waarop een kabelset of ophangogen ziten. Het liggend of staand opslaan van de lijsten gaat ten koste van de kwaliteit en daarmee het plezier van je ingelijste artprint. Normaliter ontvang je 5 werkdagen, nadat je de bestelling hebt gedaan en betaald, deze thuis of op bedrijf.

Print & inlijstservice

Steeds vaker printen wij voor onze klanten de certificaten, foto's of affiches. Naast het printen, we hebben keuze uit een tweetal verschillende afdrukken, lijsten we deze ook in. Inlijsten geschiedt los of geplakt in de lijst, afhankelijk van welke service je wenst. Kortom, je ontvangt altijd een direct op te hangen of kado te geven wanddecoratie! Mocht je alleen een losse artprint willen bestellen, dat kan ook, neem hiervoor even contact met ons op (tel 085 - 13 02 172)

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.