Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Verzenden en Retourneren

Verzendinformatie

Art2Expo Gallery SHOP bezorgt je bestelling in geheel Nederland! Eventueel kun je ook de bestelling na productie afhalen in Nieuwegein (Utrecht) in onze showroom. Je bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of door PostNL. De verzendkosten zijn gratis bij bestelling vanaf € 49,99 en levering in NL. Voor bestelling onder dit bedrag is de bijdrage in de verzendkosten op € 4,90 per bestelling.

Art2Expo Gallery SHOP verzendt je inlijstingen en glaskunst alleen binnen Nederland op dit moment. De verzending geschiedt rechtstreeks vanaf Art2Expo Gallery SHOP. Wanneer je bestelling bij ons vertrekt dan ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code (bij een PostNL zending). Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering.

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 3 werkdagen na ontvangst van je betaling. Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Retourzendingen - niet tevreden, geld terug - binnen 14 dagen retour aanmelden

Wanneer je niet tevreden bent over een ontvangen product dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retoursturen. Dit kan alleen mits het product ongeopend is en in de originele verpakking zit. Producten die gepersonaliseerd zijn door gebruik van eigen afbeeldingen of afwijkende afmetingen kunnen niet retour gezonden worden met recht op terugbetaling. 

Vergeet niet je retourzending aan te melden. Dit kan eenvoudig door een antwoord te sturen op de orderbevestiging die je van ons per mail hebt ontvangen. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst van de door jou retour gezonden producten worden deze door ons gecontroleerd op beschadigingen - als het even mogelijk is adviseren we je om de retourzending verzekerd te doen zodat je zeker weet dat je niet tegen een tegenvaller aanloopt.  De creditering van de retour gezonden producten geschiedt binnen 5 werkdagen wanneer het product in nieuwstaat bij ons is binnengekomen.

Wanneer wij je aanmelding voor retour hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging inclusief de verzendgegevens voor je retour.

Mocht je twijfelen over een product en het graag willen zien voordat je het aanschaft, dat kan uiteraard, we nodigen je graag uit in de  showroom van Art2Expo Gallery SHOP te Utrecht/Nieuwegein. Hier laten we je graag alle mogelijkheden zien die we bieden m.b.t. de lijsten en inlijstingen en uiteraard onze glaskunst. 

Beschadiging bij transport

Niets is zo vervelend wanneer het bestelde product beschadigd wordt geleverd. Lijsten zijn kwetsbare producten en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Onze transporteurs is van deze kwetsbaarheid op de hoogte en behandelen onze en jouw pakketten dan ook met de bijbehorende zorg. Mocht het echter onverhoopt toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op. 

Het gebeurt zelden maar we willen je in ieder geval laten weten dat dit geen zorg voor jou hoeft te zijn en dat wij dit altijd naar wens oplossen!

Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. De schademelding dient binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons gemeld te zijn per mail.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.