Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie
Over Art2expo
Voor veel klanten leveren wij al jaren maatwerk wanddecoraties en lijsten.

Over Art2expo

Hieronder leggen we je kort voor waarom onze klanten, ruim 40.000 particulieren en bedrijven, voor ons kiezen als het gaat om het leveren van artprints, XXXL textieldoeken, lijsten en geprinte wanddecoratie zoals een foto op hout, foto op metaal, dibond en plexiglas:

Verzending kosteloos boven de € 49,90

Voor het zorgvuldig verpakken en verzenden van je bestelling brengen we € 4,90 in rekening bij bestellingen tot €49,90. Bestellingen van boven € 49,90 worden kosteloos aan je verzonden. Wij werken met onze eigen bezorgdienst en externe transporteurs. Het voordeel hiervan is dat de pakketten met de hand behandeld worden en de kans dat er een beschadiging optreed veel kleiner is. Mocht er echter onverhoopt wat verkeerd gaan tijdens het transport dan zullen we er uiteraard voor zorgen dat het snel en goed wordt opgelost.   

Levertijden

Al onze artprints, lijsten en andere prints worden pas na bestelling geproduceerd. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat werken niet op een onnatuurlijke manier hebben opgeslagen gelegen. Lijsten maar ook artprints zijn namelijk gemaakt om te hangen waardoor ze alleen belast worden vanuit het achterpaneel waarop een kabelset of ophangogen ziten. Het liggend of staand opslaan van de lijsten gaat ten koste van de kwaliteit en daarmee het plezier van je ingelijste artprint. Normaliter ontvang je 5 werkdagen, nadat je de bestelling hebt gedaan en betaald, deze thuis of op bedrijf.

Categorieen

Interessante pagina's

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.