Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Danseressen - Edgar Degas

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 52,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Danseressen - Edgar Degas
Nieuw

Beschrijving

Hoewel Edgar Degas behoort tot de impressionistische schilders, noemde hij zichzelf altijd een realistische schilder. Dit kwam omdat hij altijd het leven van mensen wilde weergeven, met name die van ballerina’s. Zijn kleuren hebben echter een vervaagd effect en zijn verfstroken zijn soms ruw aangezet. Later op zijn leven verslechte het zicht van Degas zo erg dat hij niet meer in staat was om te schilderen. Op dit punt hield hij zich vooral bezig met beeldhouwwerken. 
Het werk wordt geleverd in een zwarte D-Line wissellijst waardoor de donkere elementen in het werk extra goed naar vormen komen, bijvoorbeeld de zwarte hals linten van de ballerina’s. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP000740FA
Formaat (b x h) 40 x 40
Kleur Multicolor
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.