Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Zelfportret - Rembrandt van Rijn

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 52,50
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Zelfportret - Rembrandt van Rijn
Nieuw

Beschrijving

Rembrandt van Rijn was een van de belangrijkste Hollandse meesters uit de 17e- eeuw, hij is voornamelijk bekend van het schilderij de ‘De nachtwacht’. Rembrandt was erg vaardig in het maken van grote licht-donker contrasten in zijn werk. Dit zelfportret is daar een goed voorbeeld van. De lichtbron staat achter de persoon afgebeeld waardoor er een donkere schaduw over het gezicht valt.
Het werk wordt ingelijst in een geschuurde licht brozen lijst waardoor de warme kleuren van het werk goed naar vormen komen. Door het kleinere formaat wordt de intimiteit van het werk benadrukt. Het museum glas in de lijst geeft de beste uitstraling voor dit klassieke werk. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP0004
Formaat (b x h) 20 x 30cm
Kleur Bruin
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.