Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

FAQ

Heb je vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je erg graag verder.

Bestellen

De verzendkosten bedragen € 4,90 voor bezorging in geheel Nederland en bij een bestelling van meer dan €49,90 incl. BTW is de verzending kosteloos. Eventueel kun je ook je bestelde artprint of printwerk afhalen in onze showroom in Nieuwegein. Wanneer je bestelling klaar staat ontvang je bericht zodat je zeker weet dat deze voor je klaarstaat.

Wanneer je er voor kiest om de bestelling bij ons op te halen dan kan dit in onze showroom in Nieuwegein. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst dan ontvang je bericht wanneer deze klaar staat om opgehaald te worden. Uiteraard kunnen we in overleg een passend moment voor je afspreken! Adresgegevens showroom Art2Expo: Art2Expo Grote Wade 38 3439 NS NIEUWEGEIN E info@uitdekunstfabriek.nl

Wanneer je de gewenste artprint of print materiaal niet in de door jouw gewenste maatvoering kunt terugvinden dan adviseren we je om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kun je het gemakkelijkst doen door een email te sturen naar: info@art2expo.nl Hierin vernemen we graag de wensen die je hebt: gewenste artprint gewenste kleur lijst (indien van toepassing) gewenste afmetingen (het formaat van de print of artprint) gewenste aantal Wanneer we deze gegevens hebben ontvangen dan sturen we je spoedig een offerte per email toe. Uiteraard mag je ons ook direct bellen op nummer: 085 - 13 02 172

Levering

De Art2Expo bezorgt jouw bestelling in geheel België! Eventueel kun je ook na afspraak de bestelling afhalen in Nieuwegein (Utrecht-Nederland). De bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of 1 van onze bezorgpartners zoals Nedpak. De verzendkosten bedragen € 9,90 per bestelling, bij bestelling van meer dan € 299,99 incl. BTW komen de verzendkosten te vervallen. Wanneer jouw bestelling onze fabriek verlaat dan ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code (bij een Nedpak zending). Met deze code kun je online de bestelling volgen tot het moment van levering.

De meeste producten hebben een levertijd van 4 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Doordat bestellingen rechtstreeks in onze lijstenfabriek afgehandeld worden kunnen we eventuele afwijkingen m.b.t. de standaard levertijd snel bij je melden. Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Bestellingen van artprints worden in productie genomen direct na ontvangst van je betaling. Gemiddeld duurt het ongeveer 5 werkdagen na ontvangst van de betaling dat de artprint aan je wordt verzonden tenzij bij het product nadrukkelijk anders wordt vermeldt. Zo zijn er voor een aantal producten spoedlevering mogelijk, neem hierover gerust contact op mocht je een keer op korte termijn een artprint of print nodig hebben. Bij werken die afwijken van de standaard afmetingen hanteren we een levertijd van ongeveer 5-7 werkdagen. Soms is het echter mogelijk dat dit op aanvraag kan worden bespoedigd.

Betaalmethodes

Bestellen bij Art2Expo staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De verschillende betaalmethodes zijn: AfterPay, iDEAL, MasterCard of VISA, Bankoverboeking, Bancontact / Mister Cash

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Art2Expo betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 2500,00. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevens controle uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Deze betaaloptie is gratis beschikbaar bij bestelling vanaf € 50,00.

Deze betaalmethode houdt in dat je het totaalbedrag overmaakt op de bankrekening van De Lijsten Fabriek op IBAN nummer: NL 61RABO0152740104. De bankgegevens van De Lijsten Fabriek (Art2Expo) zijn tevens opgenomen in de factuur die je ontvangt na je bestelling. Hoe eerder je betaling binnen is, des te sneller wij je bestelling kunnen leveren.

De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Retouren

Wanneer je niet tevreden bent over een ontvangen product dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retoursturen. Dit kan alleen mits het product ongeopend is en in de originele verpakking zit. Producten die gepersonaliseerd zijn door gebruik van eigen afbeeldingen of afwijkende afmetingen kunnen niet retour gezonden worden met recht op terugbetaling.

Niets is zo vervelend wanneer het bestelde product beschadigd wordt geleverd. Lijsten en glaskunst zijn kwetsbare producten en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Onze transporteurs is van deze kwetsbaarheid op de hoogte en behandelen onze en jouw pakketten dan ook met de bijbehorende zorg. Mocht het echter onverhoopt toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op. Het gebeurt zelden maar we willen je in ieder geval laten weten dat dit geen zorg voor jou hoeft te zijn en dat wij dit altijd naar wens oplossen! Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. De schademelding dient binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling bij ons gemeld te zijn per mail.

Contact informatie

De klantenservice van Art2Expo kan 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden voor het stellen van al jouw vragen. Na ontvangst zullen wij op korte termijn, meestal binnen 24 uur, een passende actie ondernemen. Ons email adres voor de klantenservice is: info@art2expo.nl Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze Gallery SHOP in Utrecht/Nieuwegein - Grote Wade 36 - Nieuwegein Tevens kun je ons telefonisch bereiken via het onderstaande nummer: Telefoon: 085 - 13 02 172

Prints

Op een 3 mm dik aluminium sandwichpaneel met een geborstelde aluminium dekplaat worden onze high resolutie afbeeldingen geprint, met aan de andere zijde een zilver metallic dekplaat. Het dibond wordt op de geborstelde zijde (eenzijdig) UV bestending geprint zodat je erg lang plezier hebt van je strakke wanddecoratie. De dibond wanddecoratie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Standaard wordt de plaat voorzien van een ophangsysteem waarmee de plaat slechts enkele millimeters van de wand komt te hangen. Mocht je de plaat in een lijst willen ophangen dan kan dat ook, we bieden hiervoor een groot assortiment aan op onze website www.delijstenfabriek.nl Staat je gewenste formaat er niet tussen? Laat het ons gerust weten, we stellen graag een maatwerk prijs voor je samen!

Onze high resolutie afbeelding wordt op een 5 mm dik heldere plexiglas plaat geprint, waarbij we de print op de achterzijde aanbrengen om het ultra strakke karakter van het plexiglas in stand te houden. Standaard wordt de plaat voorzien van een ophangsysteem waarmee de plaat slechts enkele millimeters van de wand komt te hangen. Mocht je de plaat in een lijst willen ophangen dan kan dat ook, we bieden hiervoor een groot assortiment aan op onze website www.delijstenfabriek.nl. Staat je gewenste formaat er niet tussen? Laat het ons gerust weten, we stellen graag een maatwerk prijs voor je samen!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.