Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Whalers - William Turner

Mooie artprints & glicees ingelijst
Hoogwaardige kunstreproductie
Prijs
€ 57,90
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

William Turner staat bekend om zijn impressionistische weergaven van landschappen een zeezichten. In dit werk zijn walvis jagers tijdens de jacht weergegeven, door de ruige stroken van de verf geeft dit het geheel een stormachtig uiterlijk. Deze manier van schilderen is typerend voor Turner en is in vele van zijn werken terug te vinden. Het werk is ingelijst in een f-line walnoot fineer wissellijst, deze heeft een donkere bruine kleur met een luxe uitstraling. De bruine tinten van de lijst zijn terug te vinden in het werk zelf en vullen het werk hierdoor aan. Om het werk extra goed tot zijn recht te laten komen wordt het werk ook geleverd met een naturel kleurig passe-partout en anti reflectie glas. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

De dibond en plexiglas print worden geleverd zonder lijst maar zijn wel voorzien van een ophangsysteem.

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP0012P
Formaat (b x h) 40 x 50
Kleur Bruin
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.