Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie
Wat is een Art print?

Wat is een Art print?

Een art print is een hoogwaardige kopie gemaakt van beroemde werken uit bijvoorbeeld musea. Deze werken worden geprint met een speciale printer waardoor alle verfstroken van het werk perfect te zien zijn. De print wordt op 220 grams Photo satin paper geprint en vervolgens geplakt op 0,8 mm zuurvrij karton om vervorming in de lijst te voorkomen, zodat je er jaren kijkplezier van hebt.

De bestanden die worden geprint zijn direct afkomstig van diverse musea en de kunstenaren zelf, zodat we zeker weten dat het werk de hoogste kwaliteit heeft. Met de art prints van Art2Expo weet je zeker dat er geen vage pixels jouw favoriete schilderwerk verpesten. 

Alle art prints worden geleverd in een wissellijst, deze zijn uitgezocht zodat het werk goed tot zijn recht komt aan jouw muur. 

Met de speciale printer is het ook mogelijk om jouw favoriete schilderwerk op een dibond of plexiglas plaat te printen. Deze verschillende materialen geven een speciaal effect aan de art print. Zo geeft een print op dibond een glanzend effect aan de kleuren. Voor een print op Dibond of plexiglas is geen lijst nodig, deze kan direct aan de muur gehangen worden met de mee geleverde haakjes. Op deze manier is er geen rand tussen de muur en het werk. 


Creatief Adviseur
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.