Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Liggende leeuw | Rembrandt van Rijn

Mooie artprints & glicees ingelijst
Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Prijs
€ 133,50
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

Rembrandt van Rijn staat het meest bekend om zijn schilderingen met groot licht – donker contrasten, maar hij maakte ook veel schetsen en tekeningen. Een voorbeeld hiervan is de vormstudie van een liggende leeuw, Rembrandt heeft hierbij met een rietpen en bruine inkt verschillende schetsen gemaakt. Op sommige plekken van het werk is te zien dat hij vegen heeft gemaakt met zijn vinger.  Het werk wordt geleverd in een cocoa kleurige  Phantom wenge wissellijst met een naturel kleurig passe-partout. Deze natuurlijke bruine kleuren versterken het verouderde effect van het papier. Door het anti reflectie glas kan de print bezichtigd worden zonder vervelende reflecties. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP0013
Formaat (b x h) 60 x 40cm
Kleur Bruin
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.