Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Silhouette - Aledanda

Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Prijs
€ 119,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Silhouette - Aledanda
Nieuw

Beschrijving

In het werk Silhouette van Aledanda is een foto te zien van een vrouwelijk naakt die vervaagd is weergegeven. Deze foto techniek versterkt het anonimiteit gevoel dat de foto uitstraalt. Om optimaal van dit werk te kunnen genieten wordt deze geleverd in een Barth wissellijst in de kleur mat zilver. Deze lijst is van de zwaarste kwaliteit geklonken wissellijsten dat zorgt voor een luxe uitstraling. De monochrome foto wordt versterkt door de zwarte passe-partout, wat het geheel een extra podium bied. Om ervoor te zorgen dat er geen reflectie te zien is in het werk, wordt de lijst geleverd met museumglas. Dit zorgt ervoor dat ja nog jaren lang van het werk kan genieten zonder enige weerspiegeling in het glas. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 3832640
Formaat (b x h) 40 x 60cm
Kleur Wit,Zwart
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.