Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Muse I & II - Jennifer Paxton Parker

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 190,50
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

In het werk van Jennifer Paxton Parker zien we een geabstraheerd vrouwelijk naakt. Dat opgebouwd is uit een simplistische lijnen. Het zwart-wit zorgt voor een rustige en moderne uitstraling. Terwijl de schetsmatige lijnen het geheel een zacht uiterlijk geven. Een minimalistische tekening past in ieder interieur. Op dit moment zijn deze ook erg populair omdat ze zo veelzijdig zijn. 
Ben je opzoek naar een set? Van Jennifer Paxton Parker is er ook een ander werk beschikbaar dat Muse I goed aanvult. Neem ook een kijkje naar de Muse II. 
Dit werk wordt ingelijst doormiddel van een zwevende inlijsting, dit is dus zonder passe-partout. Op deze manier krijgt het werk een driedimensionaal effect. Het werk wordt ingelijst in een Premium Box Line zwart 40 bij 50 centimeter. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 135105Z
Formaat (b x h) 40 x 50
Kleur Wit,Zwart
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.