Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Portret van een vrouw | Gustav Klimt

Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Ruilen binnen 14 dagen
Prijs
€ 123,18
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

Dit werk van Gustav Klimt is geschilderd tussen 1916 en 1917. In 1996 zijn er onderzoeken gedaan naar dit werk met een speciale X-Ray. Het verdwenen werk van Klimt (portret van een  jonge vrouw met sjaal en hoed) is onder de verf van dit portret aangetroffen. Het originele werk was een portret van een vrouw met wie Klimt een relatie had. Na haar overlijden in 1916 heeft hij dit nieuwe portret van een vrouw eroverheen geschilderd. Wilt u deze afbeelding liever op ander materiaal geprint hebben? Neem dan contact met ons op. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP006350
Formaat (b x h) 50 x 60cm,80 x 100cm
Kleur Multicolor
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.