Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Impressie III - Wassily Kandinsky

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 52,90
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

Wassily Kandinsky Is een kunstenaar die een bijzondere blik op kleuren had. Hij had waarschijnlijk een vorm van synesthesie waarbij hij muziek hoorde als kleuren. Dit werk is daarbij geïnspireerd op het muziek stuk van Arnold Schönberg. Vooral atonale muziek staat centraal als inspiratie voor het werk van Impressie III.
Doordat dit werk wordt ingelijst in een basic zwarte lijst van 30 bij 40 centimeter met een zwart passe-partout komen de felle kleuren extra duidelijk naar voren. Kleur is het belangrijkste element in het werk van Kandinsky, deze moet dus ook goed benadrukt worden. Door het anti reflectie glas is het werk duidelijk zichtbaar zonder vervelende weerspiegelingen, zelfs met een zwart passe-partout.  Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur! 

De print op dibond en plexiglas worden geleverd zonder lijst en passe-partout, maar deze zijn wel voorzien van een ophangsysteem. 

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP000640FA
Formaat (b x h) 30 x 40cm,40 x 50
Kleur Geel,Multicolor
Materiaal Dibond,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.