Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Skin pop | Artprint in pro line zwarte aluminium lijst

Prijs
€ 99,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Skin pop | Artprint in pro line zwarte aluminium lijst
Nieuw

Beschrijving

Fraaie kunstposter van Patrice Murciano met de titel 'Skin Pop' ingelijst in een aluminium Pro Line wissellijst in de kleur zwart. Het profiel aan de voorzijde is 9 mm. De artprint wordt op 220 grams posterpapier geprint en geplakt op zuurvrij karton.

Print op 220 grams Photo satin paper. De poster wordt geplakt op 0,8 mm zuurvrij karton om vervorming in de lijst te voorkomen zodat je er jaren kijkplezier van hebt.

De artprint wordt geleverd met een Pro Line aluminium wissellijst in de kleur zwart. Het profiel van de lijst is 9 mm breed en heeft een mooie strakke uitstraling, waardoor er nog meer nadruk op het geheel komt te liggen. 

Het geheel wordt ophangklaar aan je geleverd, met helder float geslepen glas en een achterpaneel waar een 3-punts kabelset op zit zodat je alleen nog maar een haakje in de muur (of ophangsysteem) hoeft te verzorgen.

Standaard leverbaar in 3 formaten 50 x 50 cm, 60 x 60 cm en 70 x 70 cm.

Mocht je een ander formaat of lijst wensen, neem dan even contact met ons op!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 6873-60x60
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.