Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Waves

Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Hoogwaardige kunstreproductie
Prijs
€ 55,90
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

In dit werk is er gewerkt met verdikt acryl en een paletmes. Door deze techniek is het mogelijk om dikke vlakke stroken van verf te creëren, in dit werk geeft dit het effect van ruige golven. Het merendeel van de blauwe kleuren zitten aan de onderkant van het werk. Aan de bovenkant van het werk is in dezelfde techniek gewerkt met lichte crème kleuren. Dit werk wordt geleverd in een Pro line wissellijst small in de kleur zwart. Door de dunne zwarte lijst zorgt dit voor een groot contrast met de lichtere kleuren van het werk en geeft het een omkaderingen van het werk. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 20326Z40
Formaat (b x h) 40 x 40,50 x 50cm
Kleur Blauw,Wit
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.