Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Vintage kaart Amsterdam print in lijst

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 50,99
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Vintage kaart Amsterdam print in lijst
Nieuw

Beschrijving

Prachtige print vintage kaart Amsterdam geprint op art papier van de Art2EXPO Gallery SHOP.

Deze vintage kaart van Amsterdam is gemaakt door A. Besnard met als inspiratie de vierde uitbreiding van de stad. Door de opkomende handel in de 17e eeuw was er een grote vraag naar meer leefruimte in de stad. Aan de onderkant van de kaart is de zeegod Neptunes te zien, dit is gedaan om de verbintenis tussen de stad en zeevaart te symboliseren.

 

De print wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Of er kan ook gekozen worden voor een gematteerde anti reflectie glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren de art print ingelijst en ophangklaar!

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku BLZW300400 D170+ Somerset print
Formaat (b x h) 30 x 40cm,40 x 50
Kleur Grijs,Wit,Zwart
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.