Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Retro Psychedelia Series - Love

Ruilen binnen 14 dagen
Hoogwaardige kunstreproductie
Gratis verzending
Prijs
€ 59,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Retro Psychedelia Series - Love
Nieuw

Beschrijving

Dit is het werk Love en komt uit de Retro Psychedelia Series uit de 1960s.

Wij bieden dit werk nu aan in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) geprint op: canvas, dibond en artpaper. Canvas wordt opgespannen en mooi zwevend ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst. Als je een artprint op artpaper bestelt wordt die ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat.

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku RET.LOV.AP.4060
Formaat (b x h) 40 x 60cm,60 x 90cm
Materiaal Canvas,Dibond,Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.