Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Mountain Road

Hoogwaardige kunstreproductie
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Prijs
€ 61,50
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

In deze fotografische print van een weg door een bergachtig gebied, is er een duidelijk twee scheiding te zien. Hierbij heeft de bovenste helft een hele koude kleur met de sneeuw van de bergen, maar de onderkant is heel contrasterend met de warme kleuren van een opgaande of ondergaande zon. De print wordt geleverd met een helder witte passe-partout zodat de foto een duidelijk podium heeft. Met de simpele zwarte rand van de pro line wissellijst gaat alle aandacht naar het werk. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  Dit werk is ook beschikbaar in een plexiglas of dibond print, Deze worden dan geleverd zonder lijst maar wel met een ophang systeem.

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku AP001630
Formaat (b x h) 30 x 40cm,50 x 70cm
Kleur Multicolor
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.