Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden

H Pantone art print

Ruilen binnen 14 dagen
Mooie artprints & glicees ingelijst
Hoogwaardige kunstreproductie
Prijs
€ 79,90
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding H Pantone art print
Aanbieding

Beschrijving

De print wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

De plexiglas print van de Art2EXPO Gallery SHOP geprint op een 5 mm dikke plexiglasplaat (op de achterzijde) waardoor deze een fantastische luxe uitstraling heeft. We maken deze in het formaat 40 x 60 cm en 60 x 90 cm en wordt inclusief plakplaten voor het ophangen bij jou thuis geleverd.

Wij bieden dit werk ook aan in 2 formaten (40 x 60 cm en 60 x 90 cm) aan op canvas geprint, opgespannen en mooi zwevend ingelijst in een Premium Line zwarte baklijst.

Het canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Je hoeft alleen nog een haakje te verzorgen, we leveren de art prints ingelijst en ophangklaar!

Specificaties

Sku AP004740
Formaat (b x h) 40 x 60cm,60 x 90cm
Kleur Geel,Rood
Materiaal Canvas,Fine Art Paper,Plexiglas
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.