Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Geo Face | Victoria Borges

Hoogwaardige kunstreproductie
Mooie artprints & glicees ingelijst
Vanaf €49,90 gratis verzonden
Prijs
€ 80,95
incl
Prijs op aanvraag
Hoofdafbeelding Geo Face | Victoria Borges
Bestseller

Beschrijving

In het werk van Victoria Borges is een geometrisch en geabstraheerd gezicht weergegeven. De kleuren van het werk hebben neutrale aarde tinten, waardoor de weergave een meer natuurlijke uitstraling krijgt. De print wordt geleverd in een zwarte D-line lijst, Deze lijst heeft een simpele en neutrale uitstraling waardoor alle aandacht naar de print gaat. Met de helder witte passe-partout in de lijst krijgt de print een extra podium om echt te stralen. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 142046GG40
Formaat (b x h) 40 x 50,50 x 60cm
Kleur Multicolor
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.