Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Butterfly Skull - Fab Funky

Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Hoogwaardige kunstreproductie
Prijs
€ 49,50
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

In het werk van Fab Funky zijn doormiddel van collage techniek verschillende soorten vlinders samengebracht om zo een schedel vorm te creeën. De achtergrond van het werk is een vintage kranten artikel uit een Britse krant. Door het gebruik van kleurrijke vlinders geeft dit het onderwerp van de schedel een surrealistisch en romantisch uiterlijk. Het werk wordt ingelijst in een zwarte D-line wissellijst. Door de strakke zwarte rand van de lijst worden de kleuren van het werk extra benadrukt en komen de vormen goed naar vormen. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur!  

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 190470D4
Formaat (b x h) 21 x 29 (A4),30 x 42 (A3)
Kleur Multicolor
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.