Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie

Blush & Navy - Jennifer Goldberger

Vanaf €49,90 gratis verzonden
Mooie artprints & glicees ingelijst
Ruilen binnen 14 dagen
Prijs
€ 164,90
incl
Prijs op aanvraag

Beschrijving

Het werk van Jennifer Goldberger is ook beschikbaar in een set met Blush and Navy I. De kleuren van het werk zijn verzadigd met een paar donkere blauwe accenten. De dunne bruine lijnen zorgen voor een breking met de pastel achtige tinten van de achtergrond. Het werk wordt geleverd met een walnoot kleurige wissellijst uit de F-lijn. De donkere warme kleur van de walnoot complimenteert de warme tinten in de kleuren van het werk. Alle lijsten zijn voorzien van een ophangsysteem, dus het enige wat je nodig hebt is een haakje in de muur! Een lijst is 45 bij 60 centimeter groot.

Materiaal

Dibond

Print op dibond aluminium plaat 3 mmDibond noemen we vaak een aluminium sandwichpaneel. Beide buitenlagen zijn namelijk gemaakt van aluminium met daartussen een zwarte kunststof kern. In totaal is de dibondplaat 3 mm dik. Dit maakt het een sterk en relatief licht materiaal waarop wij fraai jouw art werk printen. De weergave is mat wat het geheel een strakke uitstraling geeft.

Als je een artprint op dibond bestelt, leveren wij die inclusief ophangset, deze kun je gemakkelijk monteren.

Artpaper

art print op satin 220 grams papierDe print op artpaper wordt verzorgd op 220 grams satin art paper en vervolgens zorgvuldig geplakt op zuurvrij karton. Hierdoor weet je zeker dat de poster niet storend gaat golven in de lijst. De art print wordt netjes ingelijst in een zwarte aluminium lijst uit de Pro Line serie welke is voorzien van een 2 mm dikke helder float geslepen glasplaat. Het achterpaneel van de lijst is voorzien van een ophangkabel.

 

Canvas

art print op canvasHet canvas bestaat uit een mix van 65% katoen en 35% polyester en wordt gespannen op een pinewood houten spieraam. De print wordt aangebracht d.m.v. HP reukloze latex inkt en geeft een mooi eind resultaat. 

Het opgespannen werk wordt zwevend (circa 5 mm rondom) ingelijst in een Premium Line zwarte gewassen baklijst welke wordt voorzien van een stalen kabelset.

Specificaties

Sku 121175FN
Formaat (b x h) 45 x 60 cm
Kleur Blauw,Roze
Materiaal Fine Art Paper
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.