Echt Boheems kristal
Gallery shop & online
Gratis verzending
Hoogwaardige kunstreproductie
Jasper Oostland

Jasper Oostland

Jasper Oostland is een schilder van Nederlandse bodem, die zich voornamelijk bezig houdt met het schilderen van realistische dieren op een fel gekleurde achtergrond. Door het gebruik van de verschillende laagjes acryl hebben de dieren een realistisch uiterlijk, maar door de gekleurde achtergrond wordt het geheel vervreemd en surrealistisch. Zijn favoriete onderwerp is de rood oogige boomkikker, die hij in verschillende mensachtige situaties plaatst. Zo zijn er werken met kikkers die aan gymnastiek doen of op een fiets rijden.  

Overigens schildert hij niet alleen kikkers maar ook andere dieren zoals katten, honden, vogels en nog veel meer. Vele van zijn werken zijn kleiner van formaat en worden sinds zijn afstuderen van de kunstacademie Minerva in oplages gereproduceerd. Deze reproducties zijn te verkrijgen bij verschillende kunsthandelaren verspreid door Nederland. De originele werken worden verkocht via zijn website, maar ook via online veilingen georganiseerd door de kunstenaar zelf. 

Door het jaar heen zijn er verschillende exposities van Oostland in Nederland, tot en met 19 december zijn er werken van hem te zien in het Museum Møhlmann te Appingedam. In onze showroom te Nieuwegein zijn er het hele jaar door werken van Oostland te bewonderen. Kom gerust even langs om deze vrolijke werken in het echt te bekijken!


Creatief Adviseur
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.